Despre noi – Julia's Pets

Din dragoste pentru animalute

Animalutele adora sa fie rasfatate!


Julia’s Pets este o locatie destinata animalutelor noastre dragi care vine in intampinarea clientilor cu cele mai bune servicii intr-un spatiu modern si elegant. Echipa noastra va sta la dispozitie cu sfaturi pentru ingrjirea si alimentatia animalelor de companie, gandite pentru sanatatea si rasfatul lor.

Spatiul nostru este destinat si pentru gazduirea pe termen scurt si lung a animalelor de companie, astfel incat sa fie ingrijite, hranite si plimbate cat timp dumnevoastra sunteti plecati de acasa.

Julia’s Pets ofera o gama larga de produse de ingrijire pentru caini si pisici, hrana diversificata, accesorii, jucarii, dar si servicii de grooming canin si cazare pe termen scurt sau lung pentru prietenii nostri necuvantatori.

Serviciile de gooming canin includ pet spa, spalat, tuns din foarfeca si din masina, coafat, curatat urechi si ochi, taiat unghii, vidat glande, furminat, parfumat, tratament pentru pernite si improspatarea respiratiei.

Toate acestea se vor realiza cu produse profesionale, intr-un ambiant placut de catre un personal specializat si iubitor de animale. Cazarea pentru caini si pisici se poate face pe termen scurt (un anumit numar de ore sau pentru o zi/noapte), ori pe termen lung (un weekend, o saptamana).

Animalutele vor fi supravegheate in permanenta, vor avea parte de un program de mese personalizat, dar si plimbari zilnice. De asemenea, clientii fideli vor beneficia de oferte si discounturi in functie de preferinte.

Ingrijirea unui animal de companie este un demers responsabil, care inseamna sa te asiguri ca acesta este tratat cu grija si respect in orice situatie. Astfel, ideea acestui business s-a nascut din dragostea si respectul pentru animale, in special pentru caini si pisici, in semn de recunostinta pentru loialitatea si iubirea lor neconditionata.

Serviciile noastre: